Интелигентен дизайн за интелигентна грижа

Lutronic е водеща иновативна компания за модерни естетични и медицински лазерни технологии. Създадена преди повече от 20 години, тя разработва иновативни, висококачествени и универсални устройства, които са достъпни и ефективни за световната медицинска общност.

Ангажиран да подобри медицинските апарати, Lutronic си партнира с ключови партньори, лидери в областта, за да гарантира ефективността на своите системи.

Всички те предлагат множество опции за настройка и персонализирани процедури, оптимизирайки резултатите на широк спектър от състояния и лечения: включително мелазма, премахване на татуировки, лазерна епилация, намаляване на бръчки, подмладяване, контуриране на тялото и др.

С фокус върху нуждите на лекаря и резултатите на пациента, Lutronic отделя време и финансиране за разработването на устройства, които предлагат функции и подобрения, непознати на пазара. Отделяйки повече от 15% от приходите си за научноизследователска и развойна дейност, Lutronic притежава над 270 текущи и чакащи патенти.

ВИСОКО КАЧЕСТВО И РЕЗУЛТАТИ ЗА ВАШАТА КЛИНИКА

Качеството е в основата на всички устройства и апарати. Lutronic създават продукти и услуги, които надхвърлят Вашите очаквания и тези на пациентите Ви. Високото ниво на качество на апаратурата предлага възможност за извършване на бързи и ефективни процедури с ясни и дълготрайни резултати за пациентите.

БЪРЗА ВЪЗВРЪЩАЕМОСТ НА ИНВЕСТИЦИИТЕ

Скоростта, с която се провеждат леченията и терапиите с апаратите Lutronic, както и високата степен на лоялност, която ще получите поради предлаганите резултати в безопасни условия, гарантира бързо възстановяване на инвестицията и рентабилност на клиниката.

ПРОФЕСИОНАЛНО ЛАЗЕРНО ОБОРУДВАНЕ

Lutronic предлага и специализирано оборудване за медико-естетични процедури с по-висока сложност, като лазерно дерматологично лечение, премахване на татуировки, естетична дерматология и козметична гинекология. Ефективността и изключителните резултати от това оборудване са доказани от опита на многобройни практикуващи лекари в целия свят.

Всички устройства Lutronic, предназначени за естетични центрове и клиники, използват съвременни технологии с доказани резултати и гарантирана безопасност, както високоефективните варианти на CO2, Nd: Yag, Er: Yag и александритни лазери, но и най-добрите им технологични синергии, присъстващи на пазара, в рамките на набор от надеждни, ефективни, безопасни и лесни за използване устройства.

СПЕЧЕЛЕТЕ ДОВЕРИЕТО НА ВАШИТЕ ПАЦИЕНТИ С АПАРАТУРА LUTRONIC:

 • Качество и безопасност, гарантирани от над 20 години изследвания и разработки
 • Доказани резултати от клинични проучвания и подкрепени от опита на много лекари и специалисти по целия свят
 • Широка гама от сложни дерматологични лечения, с висока степен на сложност

МОДЕРНИ И БЕЗОПАСНИ РЕШЕНИЯ ЗА ВАШАТА ПРАКТИКА

 • LUTRONIC е новаторска компания, специализирана в разработването и производството на медицинско-естетично оборудване с най-високо качество и на най-високо технологично ниво.
 • Основана през 1997 г., Lutronic, след сложен R&D процес, разработи сложна гама от ефективно и безопасно оборудване, с възможност да трансформира вашата практика.
 • Високото качество и доверието от клиенти и партньори, поставя Lutronic в топ 10 на производителите на медицинско-естетично оборудване за клиники и салони в целия свят.
 • Много доброто разбиране на нуждите на лекарите, козметиците и пациентите позволява на специалистите на Lutronic да развият във всяко свое оборудване синергия между ефективност, резултати и рентабилност.
 • По този начин оборудването в портфолиото на Lutronic, което вече се предлага в България, е идеалното решение за клиники и салони.

ДОВЕРИЕ ПО СВЕТА

 • Апаратите Lutronic получават най-добрите отзиви от лекари и експерти по естетична медицина и дерматология по целия свят. Универсалността, безопасността и ефективността на устройствата Lutronic, които вече се използват в различни клиники и салони в повече от 65 страни, предоставят възможността на специалистите да предлагат висококачествени услуги на пациенти и също така и висока степен на рентабилност.
 • Различни клинични проучвания свидетелстват за ефективността на Lutronic технологиите, произтичащи от години на интензивни изследвания и разработки. По този начин гамата от оборудване спечели доверието както на лекарите, така и на пациентите, допринасяйки значително за цялостното развитие на пазара на медицинско-естетично оборудване и уреди

ЗАЩО ЛЕКАРИТЕ И СПЕЦИАЛИСТИТЕ ПО ЕСТЕТИКА ИЗБИРАТ LUTRONIC?

 • Устройствата са изключително многофункционални и надеждни, като значително облекчават дейността на клиниката / салона
 • Оборудването на Lutronic предлага реални резултати чрез съвременни неинвазивни технологии
 • Нивото на удовлетвореност на пациента е много високо, което води до висока степен на лоялност
 • Lutronic устройствата опростяват задачата на лекаря / терапевта чрез интуитивна технология, създадена специално за тази цел
 • Оборудването на Lutronic отговаря на най-високите стандарти за безопасност в медико-естетическата област в световен мащаб

Оборудването на Lutronic позволява на лекарите и терапевтите да извършват бързи процедури, с видими резултати от първата сесия, при безопасни условия, отговарящи на най-високите международни стандарти.

Непрекъснатата изследователска и развойна дейност, осъществявана от Lutronic, е в основата на пълна гама от оборудване, което предлага реални решения и функционални лечения, в различни медицински и медико-естетически области

Устройствата Lutronic се открояват със своя модерен дизайн и лесен за използване графичен интерфейс, като намаляват времето за терапия и облекчават тежестта за лекаря / терапевта.

Бързите резултати, безопасността на лечението и подкрепата на делегираните специалисти за образователна, маркетингова и техническа / логистична поддръжка осигуряват бързо възстановяване на инвестицията.

Log in with your credentials

Forgot your details?