eCO2 от Lutronic

Пълен спектър от CO2 процедури с несравними резултати

eCO2 от Lutronic е най – умният избор за доставяне на пълен спектър от CO2 процедури с несравними резултати и намалено усещане за болка.

Във всяка клиника има място за Lutronic eCO2, благодарение на неговата надеждност и лесен за употреба интерфейс.

Платформата еCO2 предлага различни режими на работа, според специфичните нужди, като по този начин улеснява този, който я използва, докато предоставя комфортно усещане за пациентите.

Основни индикации

✔ Ресърфейсинг и подобряване на кожни несъвършенства

✔ Изглажда бръчки и силно изразени черти

✔ Стяга отпуснатата кожа

✔ Изглажда текстурата на кожата

✔ Подобрява състоянието на постоперативни, хипертрофични и атрофични белези

✔ Трансепидермална доставка на лекарства

✔ Третира пигментни и васкуларни лезии

Lutronic eCO2, благодарение на неговата надеждност и лесен за употреба интерфейс.

ИНТЕЛИГЕНТНА ПРЕЦИЗНОСТ

Избирайте с лекота плътността и дълбочината на импулса, благодарение на интуитивната система.

ХАРЧЕТЕ РАЗУМНО

Благодарение на ниската цена и липсата на консумативи, с еCO2 ще се радвате на висока рентабилност и бързо изплащане на инвестицията.

ТЕХНОЛОГИЯ, НА КОЯТО МОЖЕ ДА РАЗЧИТАТЕ

еСО2 е перфектното решение за ресърфейсинг нуждите на всеки пациент. Високата работоспособност и годините доказано ефикасни резултати гарантират, че eCO2 ще се справи перфектно с всяка задача.

НЕСРАВНИМИ ПРЕДИМСТВА

Пантентованата технология за контролиран хаос (Patented Controlled Chaos Technology – CCT™) генерира автоматично най – подходящите форми, с които се разпространява енергията, за да предотврати излишно прегряване и да подобри комфорта за пациента.

Фракционен пилинг

Фракционният пилинг е особено подходящ за широк спектър от потребители, без значение дали желаният ефект е леко освежаване на външния вид или справяне с по – сериозно увредена кожа.

Процедурата стимулира регенерирането на колаген, с помощта на микро наранявания в кожната повърхност, които карат тялото по естествен начин да възстановява кожната тъкан. В рамките на само два дни, кожата започва възстановителния процес, а след две седмици външният слой на кожата е напълно заздравен.

еСО2 е снабден с динамичен и статичен режим, които позволяват прецизен подбор на начина, по който се разпространява енергията, за да бъде постигнат желаният ефект.

Фракционен пилинг

Динамичен режим

Динамичен режим на работаСпоред степента на нараняването на кожната повърхност, динамичният режим позволява равномерно, контролирано и нежно разпръскване на енергията, с помощта на специалната технология за въздушно разпръскване. За разлика от други СО2 системи, платформата на еСО2 предлага много по – комфортна процедура, която е подходяща за по – леки наранявания.

Без значение от типа на кожата ще можете както да третирате по – големи зони, така и само да коригирате леки несъвършенства по нейната повърхност.

Статичен режим

Статичен режим на работаСъс Статичният режим ще имате достъп и до традиционното ,,щамповане“ на кожата, което ще Ви позволява да третирате зони от 14 х 14 mm с възможност за избиране и регулиране на плътността. По този начин ще позволите на лазерната енергия прецизно да прониква в кожата, без да е необходимо да третирате една и съща зона няколко пъти, като при други системи.

Освен това, еСО2 има вградена система, която автоматично коригира зададените настройки, ако има нужда те да бъдат променени според типа кожа.

Бързо сменяеми накрайници с автоматично разпознаване

От свръх дълбоко проникване до повърхностна аблация, еСО2 има всички небходими режими и възможности, за да се справите с широк спектър от дерматологични заболявания. Бързо сменяемите накрайници се предлагат в два размера, 120 и 300 μm, за да можете да променяте в движение настройките според специфичните кожни несъвършенства.

След като смените накрайника, еСО2 автоматично променя настройките на процедурата, за да се нагласи според промяната. С тези две незаменими предимства, комбинирани заедно, ще разполагате с най – добрият контрол по време на всяка процедура, за да предлагате на Вашите пациенти най – добрите резултати.

120 μm

300 μm

Log in with your credentials

Forgot your details?