Lutronic eCO2, благодарение на неговата надеждност и лесен за употреба интерфейс.
eCO2 от Lutronic

ПЪЛЕН СПЕКТЪР ОТ CO2 ПРОЦЕДУРИ С НЕСРАВНИМИ РЕЗУЛТАТИ

Нови хоризонти с Lutronic eCO2 Plus. Той е професионален медицински апарат, който еволюира и се развива.  Платформа  с различни приложения в:

✔ Естетиката

✔ Гинекологията

✔ Стоматологията

✔ Хирургията

Раширете хоризонтите на практиката си. Едно решение за различните направления на вашата болница, клиника или салон.

ФРАКЦИОНЕН ПИЛИНГ

Фракционният пилинг е подходящ за широк спектър от потребители, без значение дали желаният ефект е леко освежаване на външния вид или справяне с по-сериозно увредена кожа.

Процедурата стимулира регенерирането на колаген, с помощта на микро наранявания в кожната повърхност, които карат тялото по естествен начин да възстановява кожната тъкан. В рамките на само 2 дни кожата започва възстановителния процес, а след 2 седмици външният слой е напълно заздравен.

еСО2 Plus е снабден с динамичен и статичен режим, които позволяват прецизен подбор на начина, по който се разпространява енергията, за да бъде постигнат желания ефект.

 

Основни индикации:

✔ Ресърфейсинг и подобряване на кожни несъвършенства

✔ Изглажда бръчки и силно изразени черти

✔ Стяга отпуснатата кожа

✔ Изглажда текстурата на кожата

✔ Подобрява състоянието на постоперативни, хипертрофични и атрофични белези

✔ Трансепидермална доставка на лекарства

✔ Третира пигментни и васкуларни лезии

ДИНАМИЧЕН РЕЖИМ

Динамичен режим на работаСпоред степента на нараняването на кожната повърхност, динамичният режим позволява равномерно и контролирано разпръскване на енергията, с помощта на специалната технология за въздушно разпръскване. За разлика от други СО2 системи, платформата на Lutronic предлага много по-комфортни процедури, които са подходящи и за по-леки наранявания.

Без значение от типа на кожата, ще можете както да третирате по-големи зони, така и само да коригирате леки несъвършенства по нейната повърхност.

СТАТИЧЕН РЕЖИМ

Статичен режим на работаСтатичният режим Ви дава достъп и до традиционното ,,щамповане“ на кожата, което ще Ви позволява да третирате зони от 14х14 мм, с възможност за регулиране на плътността. По този начин ще позволявате на лазерната енергия прецизно да прониква в кожата, без да е необходимо да третирате една и съща зона няколко пъти, както е при други системи.

Нещо повече – еСО2 има вградена система, която автоматично коригира зададените настройки, ако има нужда те да бъдат променени според типа кожа.

ПРЕЦИЗНОСТ И БЕЗОПАСНОСТ

Лесно и интуитивно се постига баланс между резултати и безопасност чрез доставяне на аблативна енергия с желаната плътност и дълбочина.

СМАРТ ИНВЕСТИЦИЯ

Благодарение на ниската цена и липсата на консумативи, с еCO2 ще се радвате на висока рентабилност и бързо изплащане на инвестицията.

ПЪЛЕН СПЕКТЪР ОТ CO2 ПРОЦЕДУРИ

Перфектното решение за рисърфейсинг. Високата работоспособност и доказано ефикасни резултати гарантират, че eCO2 ще се справи перфектно с всяка задача.

НЕСРАВНИМИ РЕЗУЛТАТИ

Пантентованата технология за контролиран хаос (Patented Controlled Chaos Technology – CCT™) генерира автоматично най-подходящите форми, с които се разпространява енергията, с което се предотвратява излишно прегряване и се подобрява комфорта за пациента.

БЪРЗО СМЕНЯЕМИ НАКРАЙНИЦИ С АВТОМАТИЧНО РАЗПОЗНАВАНЕ

От много дълбоко проникване до повърхностна аблация – еСО2 Plus има всички небходими режими и възможности, за да се справите с широк спектър от дерматологични заболявания. Бързо сменяемите накрайници се предлагат в два размера – 120 μm и 300 μm, за да можете да променяте в движение настройките според специфичните кожни несъвършенства.

След като смените накрайника, еСО2 автоматично коригира настройките на процедурата, за да се нагласи според промяната. С тези две незаменими предимства ще разполагате с най-добрия контрол по време на всяка процедура. Ще предлагате на Вашите пациенти най-добрите резултати.

handpieces-sizes

Lutronic eCO2.

КЛИНИЧНИ РЕЗУЛТАТИ

КЪДЕ СЕ ПРАВЯТ ПРОЦЕДУРИ С ECO2?

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

За персонална оферта, консултация или демо на апарат, моля, попълнете формата. Наш представител ще се свърже с Вас.

Log in with your credentials

Forgot your details?