Lutronic eCO2, благодарение на неговата надеждност и лесен за употреба интерфейс.
eCO2 от Lutronic

ПЪЛЕН СПЕКТЪР ОТ CO2 ПРОЦЕДУРИ С НЕСРАВНИМИ РЕЗУЛТАТИ

Основни индикации:

✔ Ресърфейсинг и подобряване на кожни несъвършенства

✔ Изглажда бръчки и силно изразени черти

✔ Стяга отпуснатата кожа

✔ Изглажда текстурата на кожата

✔ Подобрява състоянието на постоперативни, хипертрофични и атрофични белези

✔ Трансепидермална доставка на лекарства

✔ Третира пигментни и васкуларни лезии

ФРАКЦИОНЕН ПИЛИНГ

Фракционният пилинг е подходящ за широк спектър от потребители, без значение дали желаният ефект е леко освежаване на външния вид или справяне с по-сериозно увредена кожа.

Процедурата стимулира регенерирането на колаген, с помощта на микро наранявания в кожната повърхност, които карат тялото по естествен начин да възстановява кожната тъкан. В рамките на само 2 дни кожата започва възстановителния процес, а след 2 седмици външният слой е напълно заздравен.

еСО2 е снабден с динамичен и статичен режим, които позволяват прецизен подбор на начина, по който се разпространява енергията, за да бъде постигнат желания ефект.

ДИНАМИЧЕН РЕЖИМ

Динамичен режим на работаСпоред степента на нараняването на кожната повърхност, динамичният режим позволява равномерно и контролирано разпръскване на енергията, с помощта на специалната технология за въздушно разпръскване. За разлика от други СО2 системи, платформата на Lutronic предлага много по-комфортни процедури, които са подходящи и за по-леки наранявания.

Без значение от типа на кожата, ще можете както да третирате по-големи зони, така и само да коригирате леки несъвършенства по нейната повърхност.

СТАТИЧЕН РЕЖИМ

Статичен режим на работаСтатичният режим Ви дава достъп и до традиционното ,,щамповане“ на кожата, което ще Ви позволява да третирате зони от 14х14 мм, с възможност за регулиране на плътността. По този начин ще позволявате на лазерната енергия прецизно да прониква в кожата, без да е необходимо да третирате една и съща зона няколко пъти, както е при други системи.

Нещо повече – еСО2 има вградена система, която автоматично коригира зададените настройки, ако има нужда те да бъдат променени според типа кожа.

ПРЕЦИЗНОСТ И БЕЗОПАСНОСТ

Лесно и интуитивно се постига баланс между резултати и безопасност чрез доставяне на аблативна енергия с желаната плътност и дълбочина.

СМАРТ ИНВЕСТИЦИЯ

Благодарение на ниската цена и липсата на консумативи, с еCO2 ще се радвате на висока рентабилност и бързо изплащане на инвестицията.

ПЪЛЕН СПЕКТЪР ОТ CO2 ПРОЦЕДУРИ

Перфектното решение за рисърфейсинг. Високата работоспособност и доказано ефикасни резултати гарантират, че eCO2 ще се справи перфектно с всяка задача.

НЕСРАВНИМИ РЕЗУЛТАТИ

Пантентованата технология за контролиран хаос (Patented Controlled Chaos Technology – CCT™) генерира автоматично най-подходящите форми, с които се разпространява енергията, с което се предотвратява излишно прегряване и се подобрява комфорта за пациента.

БЪРЗО СМЕНЯЕМИ НАКРАЙНИЦИ С АВТОМАТИЧНО РАЗПОЗНАВАНЕ

От много дълбоко проникване до повърхностна аблация – еСО2 има всички небходими режими и възможности, за да се справите с широк спектър от дерматологични заболявания. Бързо сменяемите накрайници се предлагат в два размера – 120 μm и 300 μm, за да можете да променяте в движение настройките според специфичните кожни несъвършенства.

След като смените накрайника, еСО2 автоматично коригира настройките на процедурата, за да се нагласи според промяната. С тези две незаменими предимства ще разполагате с най-добрия контрол по време на всяка процедура. Ще предлагате на Вашите пациенти най-добрите резултати.

handpieces-sizes

КЛИНИЧНИ РЕЗУЛТАТИ

КЪДЕ СЕ ПРАВЯТ ПРОЦЕДУРИ С ECO2?

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

За персонална оферта, консултация или демо на апарат, моля, попълнете формата по-долу. Наш представител ще се свърже с Вас.

Log in with your credentials

Forgot your details?