АПАРАТ ЗА LED ФОТОТЕРАПИЯ

 

Healite II е апарат за LED фототерапия, който има терапевтично въздействие и ускорява оздравителните процеси в тялото чрез подобряване циркулацията на кръвта в тъканите и естествено възстановяване на клетките.

Системата използва светодиодна (LLLT-LED) технология, която ефективно третира физически травми, облекчава болка и скованост в мускулите и ставите, третира активно акне, подмладява кожата и стимулира разстежа на косата.

ЗАЯВИ ОФЕРТА

ПРИЛОЖЕНИЯ

› Облекчава мускулни, артритни и ставни болки и скованост
› Помага за по-бързото регенериране на рани
› Стимулира растежа на коса
› Лекува активно акне
› Третира немеланомен рак на кожата
› Драстично съкращава възстановителния период след операции и естетични процедури

ПРЕДИМСТВА

› Неинвазивна и безопасна процедура
› Действа на подклетъчно, клетъчно и тъканно ниво
› Лесен за употреба, интуитивен и регулируем дизайн
› Без странични ефекти
› Бързи и приятни процедури
› Може да се използва като самостоятелно лечение и като допълнение към други процедури

830/590 nm

633 nm

415 nm

ТРИ РЕЖИМА НА РАБОТА ЗА РАЗЛИЧНИ ИНДИКАЦИИ

С три режима на работа (различни глави с 830nm/590 nm; 633 nm и 415 nm), Healite II е подходящ за лечение на широка гама от проблеми – активно акне, облекчаване на артритни състояния, третиране на косопад. Също така, Healite II намалява възстановителния период при постоперативни лицеви белези, натъртвания, еритема и отоци.

ШИРОКО ПОКРИТИЕ И МАКСИМАЛЕН КОМФОРТ

Регулируемата глава на Healite II дава възможност за широко покритие и фокусиран интензитет върху различни зони на третиране. Апаратът предоставя несравнима ефикасност и максимален комфорт както за пациента, така и за терапевта. Продължителността на процедурите е между 10 и 20 минути, като пациентите ги намират за изключително релаксиращи.

LED ТЕХНОЛОГИЯ ОТ НОВО ПОКОЛЕНИЕ

Оптичният масив от лещи OLAT™ (Optical Lens Array Technology) на Healite II концентрира енергия от 1800 LED светлини,  така че терапевтичният ефект върху клетъчните органели и тъкани да бъде възможно най–голям.

За облекчение на дискомфорта в мускули и стави се използва 830nm дълбокопроникваща инфрачервена светлина, която фотостимулира дермалнатa микроциркулация в кожните клетки. Вградената технологията за фотосеквенция извършва предварителна микросветлинна подготовка на кожата с 590nm, за да подобри резултатите.

ЗАЯВИ ОФЕРТА ЗА HEALITE II

КЛИНИЧНИ РЕЗУЛТАТИ

КЪДЕ СЕ ПРАВЯТ ПРОЦЕДУРИ С HEALITE II?

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

За персонална оферта, консултация или демо на апарат, моля, попълнете формата. Наш представител ще се свърже с Вас.

Log in with your credentials

Forgot your details?