LaseMD е устройство за козметични клиники и салони

LaseMD е устройство за козметични клиники и салони, което предлага уникални възможности за лечение на кожата, като комбинира тулий лазер (1927 nm) с набор от специална козметика (CDS – Cosmeceutical Delivery System).

Тулий лазерът генерира хиляди микроимпулси, които проникват в дермата по време на минимално инвазивно лечение, с минимално време за възстановяване.

Иновацията на устройството laseMD® е да комбинира лазерно лечение със специално проектирани активни съставки, като по този начин се постига синергия с подмладяващ ефект за кожата.

Системата LaseMd решава недостатъците на други системи от тип CDS, като например ниски проценти на проникване в кожата на сложни продукти, които са трудни за съхранение и употреба.

Сега, с помощта на laseMD® , можете да изведете Вашите процедури за подмладяване на лицето до ново ниво. Едновременно с това, Вашите клиенти се радват на отлични резултати, а Вие на висока рентабилност на лечението.

ОСНОВНИ ИНДИКАЦИИ

✔ Намаляване на бръчки
✔ Анти-ейдж
✔ Изсветляване и озаряване
✔ Мелазма
✔ Намаляване на пигментни петна
✔ Редуциране на отпуснатата кожа
✔ Заличаване на белези
✔ Грижа за деколтето
✔ Подмладяване на шията

ПРЕДИМСТВА

✔ Изключително ефективен
✔ Бързи процедури: 6-20 мин.
✔ Подходящ за всеки тип кожа
✔ Без нужда от упойка
✔ Кратък възстановителен период

НЕАБЛАТИВЕН 1927 NM ФРАКЦИОНЕН ТУЛИЙ ЛАЗЕР

Напълно различен от традиционните ресърфейсинг лазери, LaseMD възстановява здравия и сияен вид на кожата чрез нежни, но ефективни неаблативни, фракционни процедури. LaseMD предлага персонализирани резултати, с кратък възстановителен период.

ИНОВАТИВНИ ТЕХНОЛОГИИ

Магнитната проследяваща система на LaseMD, гарантира бързи и безопасни процедури, измервайки скоростта и регулирайки количеството на доставената енергия.

БЪРЗА ВЪЗВРЪЩАЕМОСТ НА ИНВЕСТИЦИИТЕ

laseMD® безопасно третира всеки тип кожа през цялата година. Усъвършенстваният режим предлага разнообразни процедури за подобряване на тонуса и текстурата на кожата, изсветляване на пигментни лезии, третиране на бръчки, белези, стрии и др.

КАК РАБОТИ laseMD®?

laseMD® е фракционна лазерна система, предназначена да доставя козметични средства до дермата, борейки се с широк диапазон от кожни проблеми и същевременно, свеждайки възстановителния период до минимум. Основните стъпки на лечение са следните:

Стъпка 1: Устройството използва лазерни импулси, специално избрани, заради умерената им абсорбция от водата, за да създадат микроканали на дермално ниво.

Стъпка 2: По време на създаването на тези микроканали, епидермалния слой на кожата остава почти непокътнат. Това е едно от задължителните условия, козметичните продукти да бъдат доставени правилно и да бъде постигнат желания ефект.

Стъпка 3: Активните съставки в ампулите на laseMD® са под формата на наночастици. Размерът им е прецизно оптимизиран, за да се позволи проникването им в дълбочина, като същевременно се намалява болката и времето за възстановяване.

Стъпка 4: Микроканалите се затварят в рамките на час след процедурата и молекулите на активните вещества се абсорбират в дермата.

В зависимост от спецификата и целта на лечението, по време на процедурата, се използва специален набор от ампули, всяка със собствена индикация, за да се получи благоприятен ефект върху кожата, който включва: намаляване на бръчки, анти-ейдж, изсветляване и озаряване, лечение на мелазма, редуциране на пигментни петна и отпуснатата кожа, заличаване на белези, грижа за деколтето, подмладяване на шията.

LaseMD ампули

VC ампула (АСКОРБИНОВА КИСЕЛИНА)

VC ампула (АСКОРБИНОВА КИСЕЛИНА)

Витамин С (VC) е един от най-силните естествени антиоксиданти, които стимулират подмладяването на кожата чрез синтез и поддържане на здрави колагенови структури.

Подпомага за подмладяване на фотоувредена и преждевременно състарена кожа.

VA ампула (РЕТИНОЛ)

Витамин А и по-специално ретиноевата киселина е вещество със силни подмладяващи свойства.

Доставен в дермата, има подмладяващ ефект, третира бръчки, фини линии и белези от акне.

TA ампула (ТРАНЕКСАМОВА КИСЕЛИНА)

Транексамова киселина подпомага зарастването на рани и третирането на следоперативни белези, останали след козметична и пластична хирургия.

Тя изсветлява кожата и се използва при лечение на мелазма.

RS ампула (РЕСВЕРАТРОЛ)

Ампулата на RS съдържа 95% чист ресвератрол.

Ресвератролът има подмладяващ ефект, подпомага възстановяването на кожата, вследствие излагането на UV лъчи, предотвратява канцерогенезата.

Резултат след 2 процедури с LaseMD

Резултат след 2 процедури с LaseMD

Резултат след 2 процедури с LaseMD

Резултат след 1 процедура с LaseMD

Резултат след 1 процедура с LaseMD

Резултат след 1 процедура с LaseMD

Log in with your credentials

Forgot your details?