Технологията е нашият стремеж към съвършенство

Създадена през 2012 г. като научно-изследователска компания за медицинска естетика, NEAUVIA се превърна в жизнена, многорастяща мултинационална корпорация с производствени обекти и дъщерни дружества в Италия, Швейцария, Франция, Испания, Полша и САЩ.

За да се поеме контрола над процеса на стареене, е необходима синергия от няколко науки.

Прескедвайки тази цел, Neauvia е разработила изчерпателни протоколи, които комбинират терапии за подмладяване и дават клинично доказани превъзходни резултати.

Това е възможно благодарение на портфолиото от продукти, разработени да работят синергично помежду си и органично с тялото.

Въз основа на уникална експертиза, интелигентните комбинирани терапии на Neauvia, използващи филъри, иновативни енергийни технологии, професионални продукти за грижа за кожата и хранителни добавки, позволяващи на практикуващите да постигнат оптимални резултати от лечението и ненадминато удовлетворение на пациентите:

това е ХОЛИСТИЧНИЯТ ПОДХОД НА NEAUVIA.

ЗА ФИЛЪРИТЕ

Филърите Neauvia HA са базирани на уникална технология за кръстосано свързване SMART CROSSLINKING TECHNOLOGY – с PEG, която дава на нашите продукти висок профил на безопасност и поносимост и позволява на нашите филъри да се интегрират перфектно в различните анатомични равнини.

Всеки филър от нашата линия е щателно проектиран, за да осигури специфична реология за прецизно третиране на голямо разнообразие от индивидуализирани естетически нужди.

ФИЛЪРИ ЗА НЕЯ

Neauvia предлага продукти за коригиране на въздействието на възрастта според различните, специфични нужди; гарантира естествен вид и минимизира риска от нежелани реакции.

СТРУКТУРА

Neauvia Структура е естетична процедура за създаване на по-млад външен вид на лицето.

Процедурата намалява увисването или гънките на кожата на бузите и челюстта и други промени във формата на лицето, които се случват с възрастта, като загуба на обем в слепоочията, моделиране на брадичката или носа.

Също така може да се използва за реконструкция както на брадичката и челюстта, така и на носа.

ЛИФТИНГ

Процедурата лифтинг Neauvia се използва за намаляване на появата на мимически бръчки и други признаци на стареене,

с цел подобряване на цялостния външен вид на лицето, особено в областта на средната буза.

Лифтингът на Neauvia може да помогне за преодоляване на вредното въздействие на времето, стреса и излагането на околната среда.

ОБЕМ

С течение на времето гравитацията и възрастта причиняват появата на бръчки и бузите започват да увисват, когато кожата става отпусната, увиснала и лишена от блясък.

Инжектирането на филъри за обем на хиалуронова киселина в областта на маларите е предназначено за подмладяване на средата на лицето. Филърите Neauvia имат състав на PEG -та хиалуронова киселина, а в случая на Neauvia стимулират много ценен минерал за нашата кожа – калциев хидроксиапатит. Тези компоненти оптимално осигуряват видимо подобряване на тонуса на кожата и издигане на лицето или повдигане на лицето.
Лечението насърчава колагеновата хомеостаза, благодарение на което естествено получаваме ефекта на силна дълготрайна хидратация, удебеляване на кожата и незабавен видим ефект от намаляване на мимическите бръчки.

ЗАЛИЧАВАНЕ НА ФИНИ ЛИНИИ

Фините линии са естествена част от процеса на стареене.

С напредването на възрастта кожата им става по-тънка, по-суха, по-малко еластична и по-малко способна да се предпази от увреждане.

Това води до бръчки, гънки и линии по кожата. Трудно е да се игнорират признаците на стареене – малки бръчки около очите, устните или челото.

Neauvia Rehology ще накара бръчките да изчезнат, уморените очи ще придобият нов блясък и кожата ще стане по-овлажнена.

ПОДОБРЯВАНЕ КАЧЕСТВО НА КОЖАТА

Качеството на кожата обикновено се отнася до цялостна оценка на кожни параметри като стягане, съдържание на влага и липса на акне.

Доброто качество на кожата се определя като малък размер на порите, равномерност на текстурата на кожата, равномерност на тонуса на кожата, минимално наличие на бръчки и минимално наличие на белези.

Класическите мезотерапевтични процедури ви позволяват само да постигнете временен ефект на овлажняване на кожата и подобряване на външния й вид. Neauvia Hydro Deluxe е овлажняващата терапия, която работи в три измерения: овлажнява и стяга кожата, като осигурява перфектен и дълготраен ефект.

СПЕЦИФИЧНИ ОБЛАСТИ

Всеки филър Neauvia има специфична реология, поради специфичната химическа геометрия и истинската полимерна технология, за да бъде ефективен и перфектно интегриран в различни анатомични равнини.

ФИЛЪРИ ЗА НЕГО

Да сте наясно с разликите в мъжката и женската тъкан, както и техните субективни очаквания от естетичната медицина. Neauvia с гордост представя първата и уникална продуктова линия, посветена на мъжете.

ЗА ФИЛЪРИТЕ

Процесите на стареене и структурата на кожата на мъжете се различават от тези на жените и резултатите са различни при застаряването.

Техният тикер скинг губи обем, плътност и еластичност на тъканите. За да намалите признаците на изминалите години и да запазите младия, енергичен външен вид, е важно да го
третирате цялостно.

Log in with your credentials

Forgot your details?