SECTUM

ФОРМАТА НА КРАСОТАТА

Sectum е професионален медицински апарат, който използва силата на радиочестотата за стягане и лифтинг лицето, оформяне контурите на тялото и като професионално решение за изрязване и коагулация.

SECTUM притежава три различни режими на работа:

» ЕСТЕТИЧЕН РЕЖИМ

» ГИНЕКОЛОГИЧЕН РЕЖИМ

» ХИРУРГИЧЕН РЕЖИМ

ЗАЯВИ ПЕРСОНАЛНА ОФЕРТА

SECTUM

ЕСТЕТИЧЕН РЕЖИМ

Sectum работи с два специални апликатора за доставяне на радиочестотна енергия в биполярен режим: един за лице и един за тяло.

Sectum има много ползи и регенеративни ефекти: по-добър тонус на кожата поради индукцията на вазоактивни процеси; увеличаване на колагеновите влакна и стимулиране на фибробластите, оформяне и лифтинг на цялото тяло.

SECTUM

ГИНЕКОЛОГИЧЕН РЕЖИМ

Sectum, в гинекологичен режим, използва специално оформен апликатор, който осигурява безболезнена, неинвазивна и нехирургична процедура. Това позволява на пациентите да се върнат към нормалното си ежедневие скоро след лечението.

Гинекологичният режим предлага широк спектър от вътрешни и външни гинекологични приложения.

SECTUM

ХИРУРГИЧЕН РЕЖИМ

Хирургическият електрокоагулатор на Sectum е предназначен за използване по време на хирургични процедури, при които е необходимо да се използват високочестотни устройства за изрязване и коагулация.

Апликаторът работи с два режима на работа (моно и биполярен) и е предназначен за използване в професионални лечебни заведения.

SECTUM

СМАРТ КОНТРОЛ

Технологията SMART Control прецизно контролира температурата от апликаторите и непрекъснато оптимизира подаването на радиочестотни сигнали. Така се постигат максимални резултати и се гарантира безопасността на пациента.

Смарт енергията дава възможност за третиране на различни индикации и зони. Използването на правилното енергийно ниво може да намали времето за възстановяване, да подобри комфорта на пациента и да сведе до минимум риска от странични ефекти.

SECTUM

БЕЗОПАСНОСТ И RFID ТЕХНОЛОГИЯ

Sectum използва още уникална RFID технология за мониторинг на процедурите и използването на правилните консумативи, за да сведе до минимум риска от нежелани събития.

ВИЖТЕ ОЩЕ

ZAFFIRO

КРАСОТА ОТ ВСЕКИ ЪГЪЛ

Neauvia Zaffiro e eдинственият медико-козметичен апарат, който съчетава синергичното действие на хидро пилинга и термо лифтинга – перфектната комбинация от технологии, която постига моментален лифтинг ефект максимално безопасно.

„40 минути приятно преживяване за видими резултати. Zaffiro осигурява ефективнa, съвременнa терапия на нежелана отпуснатост на кожата с кратък възстановителен период.“

Д-р Джошуа Вайц, Ню Йорк.

ПОВЕЧЕ ЗА ZAFFIRO

ФИЛЪРИ NEAUVIA

Филърите NEAUVIA са базирани на уникалната омрежваща SMART CROSSLINKING TECHNOLOGY – иновативна технология, която съчетава хиалуронова киселина и PEG полимер в една мрежа, която дава висока степен на безопасност и поносимост. Това позволява на филърите да се поставят перфектно в различните анатомични зони.

ПОВЕЧЕ ЗА ФИЛЪРИТЕ

Открийте #NRose – първият холистичен протокол за цялостно интимно подмладяване на Neauvia. 

100% УДОВЛЕТВОРЕНОСТ

» Вагинална хитратация
» Цялостно подобрение на външния вид
» Повече обем

ПОВЕЧЕ ЗА #NRose

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

За персонална оферта, консултация или демо на апарат, моля, попълнете формата. Наш представител ще се свърже с Вас.

Log in with your credentials

Forgot your details?