Какво е pbserum MEDICAL?

pbserum MEDICAL е иновативна линия естетични продукти, специализирани в лечението на фиброза.
Медицинската линия pbserum MEDICAL е предназначена за специалисти по естетична медицина и се произвежда от лаборатории Proteos Biotech със 100% испанска технология.

Биотехнологичните лаборатории Proteos Biotech са водещи в разработката и производството на медицински изделия, регулирани според високите стандарти за безопасност и високо качество, сертифицирани според ISO 13485.

Proteos Biotech използват биотехнологиите за получаване на активни съставки последно поколение, с доказано приложение в естетичната медицина.

КАК РАБОТЯТ ПРОДУКТИТЕ PBSERUM MEDICAL?

Ензимите са протеини, които съществуват в тялото ни и селективно катализират метаболитните процеси. Те са отговорни за образуването и разграждането на съединенията. Рекомбинантните ни ензими са силно селективни и всеки от тях действа върху специфичен субстрат. Ензимите Proteos Biotech са следните: липаза, колагеназа и лиаза. Те действат синергично вборбата с фиброзните процеси.

КАКВИ СА ПРЕДИМСТВАТА НА PBSERUM MEDICAL?

Предимството за използване на рекомбинантни ензими се дължи на биотехнологиите, използващи
микроорганизми. Уникалната система на Proteos Biotech позволява получаването на по-чисти ензими с по-проста структура. По този начин продуктите са по-ефективни и хипоалергенни.

КОЛАГЕНАЗАТА

е ензим атакуващ и разграждащ колагеновите влакна, като по този начин стимулира фибробластите да синтезират нови колагенови фибри.

ЛИПАЗАТА

е ензим отговорен за разграждането на триглицеридите до глицерол и мастни киселини. По този начин се намалява обема на адипоцитите, без да се нараняват последните или обкръжаващата ги тъкан.

ЛИАЗАТА

е енизм разграждащ протеогликаните в извънклетъчния матрикс, намалявайки задържането на течности и подобрявайки пропускливостта на тъканите

КАКВО Е PBSERUM MEDICAL ЛИОФИЛИЗАЦИЯ?

Лиофилизацията е метод за консервиране чрез дехидратация, при който продуктът се подлага на бързо
замразяване. Процесът на лиофилизация подобрява стабилността на продуктите. Ензимите запазват 100% от свойствата и активността си, без да е необходимо дабавянето на консерванти. Производственият процес протича в стерилна среда, клас А и гарантира високото качество на продуктите. Не е необходимо студено съхранение. Продуктите могат да се съхраняват при температури между 1ºC и 30ºC.

ЕФЕКТИВНОСТ И БЕЗОПАСНОСТ

Ефективността на ензимите в pbserum MEDICAL е тествана в in vivo и in vitro проучвания. In vivo резултатите показват висока ефективност в лечението на фиброза, с видими резултати още след първото приложение. Освен това, благодарение на характеристиките на рекомбинантните ензими и запазването в стерилна среда чрез лиофилизация, продуктите предлагат високо ниво на безопасност.

Log in with your credentials

Forgot your details?