Този подкаст е предназначен, както за лекари, така и за пациенти.

Екипът на Beauty Talks е разработил програма, която от една страна е образователна, от друга забавна.

От тук нататък всеки епизод ще включва апарат или придукти, които Beautyconcept предлага.

Водещата е свободна да върви в различни посоки, така че всичко може да се случи:

Говорим за интимното здраве с Доктор Борислава Попова – акушер гинеколог

Интимното здраве вече не е тема табу. Резултатите от естетичната гинекология повишават самочувствието, сексуалното желание и помага на жените, страдащи от уринарна инконтиненция. Целият ни разговор можете да чуете тук:

Говорим за естетика с бизнес партьора ни Доцент Дончо Етугов

В новият ни подкаст говорим за естетика с бизнес партньора ни Доцент Дончо Етугов. Коя е истинската реклама за лекаря? Повлия ли ковид епидемията на пазарът за естетика? Целият ни разговор можете да чуете тук:

Защо всички доктори искат да бъдат част от симпозиума на Lutronic 13-14 май тази година

Мария Пейкова партньор на Lutronic company,  говори за най- значимото събитие за Beauty индустрията през 2022 в подкаста.

Тайните за красотата на телевизионната водеща

Налага ви се неочаквано да отидете на събитие, а имате проблемна кожа с несъвършенства и тъмни кръгове под очите. Питате се има ли терапия, която да направите, часове преди това и да изглеждате блестящо? Има! Тя е неинвазивна, без възстановителен период и резултатът е неочаквано впечатляващ. ТВ водещата Ева Георгиева се подложи на нея, няколко часа, преди отново да застане пред камерата. Ева и молекулярния биолог Николинка Кърмова.

Целулитът не обича вода.

Говорихме с Таня Колчакова собственик на естетичен център и Николинка Кърмова молекулярен биолог. Откровено по женски за целулит, защото никой не го иска.

Soundcloud

Spotify

Apple Podcasts

GooglePodcast

buzzsprout

Аз съм текстово блокче. Натиснете на бутона за редактиране за да промените този текст. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Log in with your credentials

Forgot your details?