venus-logo-transperant

Иновативна медицинска естетична технология, подпомагана от уникален бизнес модел

Като лидер в областта на медицинската естетика и технологията за възстановяване на косата, целта на Venus Concept е да помогне на своите клиенти да изградят силен и устойчив бизнес, същевременно увеличавайки приходите си.

В допълнение, към предлаганите авангардни технологии и процедури, брандът предлага креативни и всеобхватни услуги, които отговарят на предизвикателствата, пред които са изправени клиентите и им позволяват да подобрят цялостната си практика.
Venus Concept изгражда партньорство, което работи за клиентите с иновативните си технологии, разработени чрез уникален бизнес модел.

Понастоящем брандът има клиенти в 60 държави от целия свят и 40% от бизнеса им е от постоянни клиенти.

В партньорство с Venus Concept, специалистите по естетична медицина в целия свят, получават достъп до уникални за индустрията бизнес предложения като най-пълна гаранционна програма, силна маркетинг подкрепа, непрекъснато клинично обучение, програми за усъвършенстване на практиката и др.

Основни ценности

venus-icon-one

СВОБОДА НА ДЕЙСТВИЕ

Целта ни е да бъдем лидер в индустрията за естетични и медицински технологии, като същевременно оставаме пъргави и адаптивни към промените. Изследваме, проверяваме и преценяваме какво работи добре и какво не и след това се учим от опита си, за да се усъвършенстваме непрекъснато и да се развиваме

venus-icon-two

В ПРЕСЛЕДВАНЕ НА СЪВЪРШЕНСТВОТО

Развълнувани сме от новите идеи, защото те предизвикват статуквото. Стремим се да си поставяме предизвикателства и непрекъснато да развиваме бизнеса си напред, независимо дали става дума за пускане на иновативни продукти или разработване на нови услуги. Целта ни е да ускорим успеха на нашите клиенти.

venus-icon-three

ДОБАВЕНА СТОЙНОСТ

Вярваме, че една компания е толкова добра, колкото хората, работещи за нея. Служителите на Venus Concept са като семейство от 500 души, разпространено в световен мащаб. Всички наши екипи работят със споделено уважение един към друг, взаимно доверие и общ ангажимент за успеха на нашите клиенти.

venus-icon-four

ГОРДИ ОТ ПОСТИГНАТОТО

Влагаме страст в това, което правим, за нашата цел и за това, което можем да постигнем. Наистина вярваме във всеки един от нашите продукти и услуги и се гордеем с това колко далеч сме стигнали.

Бюти Концепт е ексклузивен дистрибутор на Venus Concept за България.

Log in with your credentials

Forgot your details?