КОМПАКТНИЯТ И СУПЕР ЕФЕКТИВЕН ЛАЗЕР ЗА ЕПИЛАЦИЯ

ВИСОКА ДОХОДНОСТ

ЛЕСЕН ЗА РАБОТА

БЪРЗИ И КОМФОРТНИ ПРОЦЕДУРИ

ПОДХОДЯЩ ЗА ВСЕКИ ТИП КОЖА

VENUS EPILEVE™ – КОМПАКТЕН И СУПЕР ЕФЕКТИВЕН ЛАЗЕР ЗА ЕПИЛАЦИЯ

Venus Epileve™ е високоефективен апарат за лазерна епилация, който гарантира бърза възвръщаемост на инвестициите. Неговият компактен и модерен дизайн, в съчетание с уникалните му характеристики, го правят един от най-лесните за работа апарати за лазерна епилация. Процедурите са приятни и бързи, ефиктивни и подходящи за всеки тип кожа.

КАК РАБОТИ

Защо 800 nm е оптимална дължина на вълната за лазерна епилация? По-ниските и по-високите дължини на вълните имат ограничения. По-ниските дължини на вълните водят до по-високо усвояване на енергия от меланиновия хромофор, което е безопасно и ефективно за премахване на тъмни косми при светли типове кожа. По-високите дължини на вълните проникват в дълбочина и са безопасни за по-тъмен тип кожа, но не се усвояват достатъчно от меланина.

С дължина на вълната от 800 nm, Venus Epileve™ осигурява оптимален баланс между високото поглъщане на енергия от меланиновите хромофори и проникването в дълбочина до космения фоликул. Добре балансираната дължина на вълната и ефективната охладителна система правят апарата ефективен и безопасен за всеки тип кожа, включително кожа с тен.

ВИСОКА ДОХОДНОСТ

Kонкурентните цени и липсата на консумативи гарантират бърза възвръщаемост на инвестицията.

ЛЕСЕН ЗА УПОТРЕБА

Управлението на апарата от ергономичния апликатор или крачния педал предоставя по-добра функционалност и удобство за оператора по време на процедурите. Звуков сигнал дискретно подпомага движението на апликатора в третираната зона независимо от режима на работа (PULSE или SLIDE). Потребителският интерфейс е интуитивен и гъвкав, работата на терапевта – улеснена.

И нещо повече – Venus Epileve™ е настолен лазер с модерен, компактен и ергономичен дизайн (43 х 54 х 34 см), което осигурява по-голяма мобилност за оператора и отлична ефективност на процедурите.

БЪРЗИ ПРОЦЕДУРИ

Максималната работна четсота на импулса (до 10 Hz) и двата режима на работа PULSE и SLIDE позволяват провеждането на повече процедури в рамките на работния ден.

ПОДХОДЯЩ ЗА ВСЕКИ ТИП КОЖА

Venus Epileve™ третира безопасно всеки тип кожа, включително кожа със загар. Усъвършенстваната система за охлаждане в реално време и режимът SLIDE гарантират пълен комфорт на пациента по време на процедурата.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

За персонална оферта, консултация или демо на апарат, моля, попълнете формата по-долу. Наш представител ще се свърже с Вас.

Log in with your credentials

Forgot your details?