НАЙ-СЪВРЕМЕННИТЕ ТЕХНОЛОГИИ В ЕСТЕТИКАТА ЗА ДЕРМАТОЛОГИЧНИ КЛИНИКИ, ЕСТЕТИЧНИ ЦЕНТРОВЕ И САЛОНИ ЗА КРАСОТА

Beauty Concept е дистрибутор на най-висок клас професионална и медицинска техника за естетични процедури.

Предлагаме апаратура, козметика и консумативи на дерматологични клиники и естетични центрове от лидерите в естетичния бранш – Venus Concept, Lutronic, Intraceuticals, Hydracool, pbserum Medical, Neauvia Organic.

В портфолиото ни са включени най-съвременните устройства за ремоделиране на кожата, лазерна епилация, подмладяване, процедури за тяло, редуциране на целулит, оформяне на контура на тялото, премахване на стрии и белези, най-иновативни лазерни платформи като Nd, Yag, Er: Yag, Co2, Александрит и Тулий, последно поколение роботизирани апарати за трансплантация на коса, както и дермални филъри и най-висок клас козметика.

Доверен партньор по пътя към успеха

Избирайки нашата медицинска апаратура, Вие получавате не само апаратура, но и надеждно партньорство, основано на доказан бизнес модел, утвърдена маркетингова стратегия, техническа поддръжка и обучение от нашите специалисти.

Технологиите на бъдещето

В Beauty Concept работим единствено с апаратура, отговаряща на най-високите стандарти за качество и безопасност, която гарантира напълно безопасни процедури, с безкомпромисна ефективност.

Оборудването, което предлагаме се използва в естетични центрове по целия свят, препоръчвано от многобройни експерти в сферата на естетичната медицина.

Преборете конкуренцията

Всяка една от системите ни е доказала своята ефективност в клинични условия, а ползите от леченията с тях се забелязват непосредствено след всяка процедура, а с времето резултатите стават наистина видими и дълготрайни. В резултат можете да разчитате, че Вашите пациенти ще останат повече от доволни и ще продължат да използват Вашите услуги.

Маркетингова подкрепа

Откриването на козметичен салон, естетична клиника или дерматологичен център е сложен процес, който Ви изправя пред много предизвикателства. Затова, ние ще Ви осигурим нужната подкрепа, първия ден на новото начинание.

Професионално естетично оборудване за естетични центрове

В Beauty Concept предлагаме само най-съвременните и технологично напреднали устройства, предназначени за естетични центрове и салони за красота, за които дълготрайните резултати, професионалното обслужване и безопасността на пациентите са на първо място.

Venus Concept и Hydracool са най-добрият избор за висококачествени естетични процедури, с които ще си гарантирате доволни клиенти. Освен това, Beauty Concept предлага и широка гама от професионални продукти, от серията Intraceuticals, предназначени за подмладяване на кожата и използвани от най-реномираните естетични центрове в света.

Изберете качеството и забравете за компромиса с широката гама от продукти на Beauty Concept!

За нас

Професионална медицинска апаратура за специализирани клиники и лекари

С професионалната техника от Beauty Concept, Вашата клиника, пациенти и оператори, ще получат достъп до най-съвременната технология в естетичната медицина, използвана в доказани клиники по цял свят.

Изключителните резултати на лазерните устройства и платформи Lutronic, използващи Nd, Yag, Er: Yag, Co2, Александрит и Тулий ще издигнат практиката Ви на най-високото ниво в естетичния бранш.

Log in with your credentials

Forgot your details?